VIDS betuigt dank aan hulpverleners na bootongeval Coppenamerivier

De Vereniging van Inheemse Dorpshoofden in Suriname (VIDS) heeft het team dat zich heeft ontfermd over de slachtoffers van het bootongeval op de Coppenamerivier op 28 december 2018, van dichtbij meegemaakt en wenst hierover haar gepaste waardering uit te spreken.

Het team, bestaande uit leden van het NCCR, het Nationaal Leger, Kabinet President, Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS), het districtscommissariaat en andere (semi-) overheidsdiensten hebben naar vermogen hun uiterste best gedaan om het leed van de overlevenden en hun familieleden te verzachten.

VIDS wil dank zeggen aan de president van de Republiek Suriname voor het instellen van een Nationale dag van rouw en zijn inzet bij deze ramp, de gehele Surinaamse gemeenschap voor hun medeleven en alle inheemse organisaties en personen die op welke wij dan ook hun bijdrage hebben geleverd. “Gran Tangi”.(GFC)

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up