VHP reageert op foto waarop Santokhi staat met roofverdachte

Op sociale media circuleert een foto waarop voorzitter Chandrikapersad Santokhi van de VHP wordt geflankeerd door enkele personen, waaronder een man die deze week werd ingerekend door de politie voor gewapende roofovervallen.

“De VHP distantieert zich van alle handelingen die het daglicht schuwen. Wij zijn van mening dat de regering en leiding van het land in deze het slechte voorbeeld geven, gelet op de vele corrupte- en criminele zaken die dagelijks naar buiten komen”, schrijft de partij in een verklaring.

“Voor zover bekend is de persoon op de foto geen lid van de VHP. De voorzitter is door de publieke aard van zijn functie tijdens bijeenkomsten wel vaker gefotografeerd in een setting waar ook personen zijn, die door justitie gezocht worden. Sommigen staan zelfs op de internationale opsporingslijst”.

“De partij zal zich blijven inzetten voor een beter Suriname. Een Suriname waarbij ook deze burgers betere keuzen kunnen maken. Want bij slecht bestuur, dat slechte sociaal economische situaties creëert, zullen meer burgers het slechte pad kiezen. U was beloofd dat u zonder dievenijzer kon slapen. In de realiteit worden sommige zwakkere burgers door de ontstane financiële ellende gedreven tot criminaliteit. Schandelijk genoeg is recent zelfs een jonge Surinaamse dochter ten prooi gevallen aan verkrachting. Dit kan zo niet verder”, schrijft de partij.

Delen:

Meer nieuws

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:
Scroll Up