VHP: Holi een multiculturele belevenis van vreugde, vrolijkheid, gelijkheid en verbroedering

Het Holifeest is een uiting van een onverwoestbaar optimisme ten aanzien van het leven en de mens.

Het is een nieuwjaar- en lentefeest en heeft verschillende boodschappen: respect voor al wat leeft op onze planeet, verdraagzaamheid en non discriminatie jegens onze medemens, gelijkheid en verbroedering, vernietiging van het kwade, propageren van het goede in de mens, zegt de VHP.

Te midden van een sociaal- economische crisis waarin we ons bevinden, een verhardende criminaliteit, geeft Holi ons echter de zekerheid, dat hoe donker de dagen ook zijn, deze duisternis niet van blijvende aard is, doch overwonnen zal worden.

Uit het geloof en de kernwaarde van het Holifeest: ‘Wordt steeds een nieuw mens! ’, kunnen wij burgers van Suriname, hoop en kracht putten om telkens naar het betere en het hogere te streven waardoor het leven waard is om geleefd te worden.

De Vooruitstrevende Hervormings- Partij (VHP) wenst de hele natie, alsook de diaspora van Suriname een shubh Holi toe.

Delen:

Meer nieuws

Investsur informeert directie en staf LVV

De directie en staf van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) zijn geïnformeerd geworden over het Instituut ter Bevordering van Investeringen in Suriname…

Delen:

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:
Scroll Up