Verzendsters postpakketten aangehouden

De 57-jarige postverzendster Indrawatie J. werd op 9 mei door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade in de kraag gevat.

De vrouw heeft volgens de politie vermoedelijk in januari 2019 een postpakket ter verzending aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Tijdens controle door de douanerecherche werd er 126 gram cocaïne in de doos aangetroffen en in beslag genomen.

Deze zaak werd voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade. Indrawatie werd opgespoord en aangehouden. Zij ontkent het pakket met cocaïne te hebben gepost.

Afgelopen maandag de 49-jarige Eugenie T. door de rechercheurs van de Narcotica Brigade thuis aangehouden. Zij had in de maand juli 2018 bij een postbedrijf een pakket met goederen ter verzending aangeboden. Tijdens het scannen van het postpakket heeft de douane in een doos sap 200 milliliter vloeibare cocaïne ontdekt en in beslag genomen.

Eugenie ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Bij haar voorgeleiding verklaarde zij dat haar zoon drugsverslaafde is en dat hij gebruikt heeft gemaakt van haar identiteitskaart om het pakket naar het buitenland te posten.

Zowel Eugenie T. als Indrawatie J. zijn hangende het onderzoek achter slot en grendel geplaatst door de Narcotica Brigade.

Delen:

Meer nieuws

Decoratie Wijnaldum afgelast

Het Nationaal Informatie Instituut maakt in een bericht namens president Desiré Bouterse bekend dat de de decoratieplechtigheid van Georginio Wijnaldum geen voortgang zal vinden. Delen:

Delen:

Ontvluchte gedetineerde Ramesh Mohes gepakt

De ontvluchte gedetineerde Ramesh Mohes werd donderdagochtend door het opsporingsteam van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) aangehouden in een hotel te Paramaribo. Delen:

Delen:

Dc Jeroe in actie

Districtscommissaris (dc) Humphry Jeroe van Boven-Suriname is bezig een ronde te maken in zijn werkgebied. Delen:

Delen:

PL-chauffeur in hechtenis genomen

De politie van Latour heeft tijdens surveillance de 37-jarige lijnbuschauffeur N.J., die de route Paramaribo – Lelydorp onderhoudt, tot stoppen gesommeerd. Delen:

Delen:

Buza- minister Marokko in Suriname

Nasser Bourita, de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking van Marokko heeft een officieel bezoek gebracht aan Suriname. Delen:

Delen:

Productie slordige tahoeproducent stopgezet

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de productie-activiteiten van een tahoeproducent stopgezet. Delen:

Delen:

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:
Scroll Up