Verwarde man gooit kind 3 verdiepingen omlaag in mall Minnesota

Redactie GFC Nieuws — Een waarschijnlijk geestelijk zieke man is beschuldigd van poging tot moord nadat hij een jongetje van 5 over het balkon op de derde verdieping van de Mall of America in de Amerikaanse staat Minnesota had gegooid.

Na zijn daad vluchtte de 24-jarige Emmanuel Deshawn Aranda, maar hij kon in de omgeving van de mall aangehouden worden.

Aranda heeft volgens lokale media een geschiedenis van geestelijke gezondheidsproblemen en kwam vele malen in contact met justitie. Zo werd hij in 2017 aangeklaagd voor mishandeling.

In 2015 kreeg hij een toegangsverbod voor de Mall of America. Omdat hij dat negeerde, werd hij gearresteerd.

Het jongetje wordt behandeld in een ziekenhuis. Zijn toestand is zorgelijk.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up