Veroorzaker dodelijke aanrijding Mariestraat opgesloten

De 25-jarige Donovan M. werd op maandag 11 februari door familieleden overgedragen aan de politie van het bureau Munder.

Donovan werd op last van de procureur-generaal bij het hof van justitie in Suriname opgespoord. Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan een aanrijding met dodelijke afloop aan de Mariestraat te Paramaribo ter hoogte van pand nummer 17.

Deze aanrijding vond plaats op donderdag 8 november 2018. Donovan verliet na de aanrijding de plaats zonder achterlating van zijn personalia en heeft zich niet binnen vier uren na de aanrijding bij de politie gemeld. Daarnaast liet hij het slachtoffer in hulpeloze toestand achter. Het slachtoffer in deze is de 37-jarige Alba Javinde-Montano.

Donovan verklaart dat hij op die bewuste dag een app-bericht ontving toen hij over de Mariestraat reed. Terwijl hij het bericht bekeek, kwam zijn voertuig op de andere rijhelft van de weg terecht waar Javinde liep. Hij hoorde plotseling een klap en zag de vrouw op de motorkap van zijn auto.

Donovan reed vervolgens achteruit en kwam Javinde op het wegdek te vallen. Daarna reed hij weg.

De verdachte hield zich in het district Marowijne en Frans-Guyana, omdat hij bang was.

Delen:

Meer nieuws

Politie pakt overlastbezorgende sekswerkers aan

De politie van regio Paramaribo heeft zaterdagnacht opgetreden tegen commerciële sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat) en de…

Delen:

Suriname en Ghana intensiveren band

Minister Yldiz Pollack – Beighle heeft in Ghana vier Memoranda of Understanding (MoU’s) met de regering van dit land ondertekend. Delen:

Delen:

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:
Scroll Up