Veroorzaker aanrijding slaat vrouw in het gezicht die het ongeval filmt

Politieambtenaren hielden afgelopen zondagochtend de 35-jarige autobestuurder Navaro D. aan. Hij had een vrouw in haar gezicht geslagen, omdat zij het incident vastlegde. Vervolgens bedreigde hij de vrouw en haar vriend neer te zullen steken.

Volgens het onderzoek reed Navaro over de Coesewijnestraat en verleende geen voorrang aan het verkeer op de Lachmonstraat met het gevolg een zware botsing met een voertuig.

Op een gegeven moment stopte het voertuig waarin de dame en haar vriend zaten. De vrouw maakte opnames van de aanrijding met haar mobiele telefoontoestel. Toen Navaro dat zag, liep hij naar de dame toe en bracht haar een vuistslag toe in haar gezicht. De vriend van de dame kwam tussenbeide om erger te voorkomen.

Navaro ging vervolgens naar zijn voertuig van waaruit hij een scherp voorwerp tevoorschijn haalde waarmee hij de dame en haar vriend bedreigde.

Een agent van politie die toevallig voorbijreed, zag wat er gebeurde en loste een waarschuwingsschot af om te voorkomen dat Navaro de dame en haar vriend verwondde. Samen met andere collega’s, die inmiddels ter plaatse waren gearriveerd, werd Navaro aan te houden. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn.

Hij is ingesloten voor onder andere zware mishandeling en bedreiging. De dame moest afgevoerd worden naar de Spoedeisende Hulp voor medische behandeling. Zij is vervolgens verwezen naar een oogarts.

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up