Veroorzaker aanrijding laat slachtoffers in hulpeloze toestand achter

De politie van de verkeersunit van Regio Midden kreeg in de vroege ochtend van zondag 12 mei de melding binnen van het Command Center dat een auto twee voetgangers aan de Kwattaweg had aangereden.

De slachtoffers waren de 48-jarige Mukesh J. en de 50-jarige Sharmiladebie T. Zij verklaarden dat terwijl zij de straat overstaken ze door een blauw gelakte personenauto zijn aangereden en dat de autobestuurder na de aanrijding doorreed.

De slachtoffers werden per ontboden ambulance overgebracht naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis om medisch behandeld te worden.

Twee dagen na de aanrijding meldde de 24-jarige autobestuurder zich aan bij de politie. Het betreft in deze Armand E. die verklaarde dat hij de auto had gesloopt en de autozittingen verbrand om bewijsmateriaal weg te maken.

Met de politie werd de locatie aangedaan waar hij de gesloopte delen van de auto had verstopt. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Armand is niet in het bezit van een rijbewijs.

Delen:

Meer nieuws

PL-chauffeur in hechtenis genomen

De politie van Latour heeft tijdens surveillance de 37-jarige lijnbuschauffeur N.J., die de route Paramaribo – Lelydorp onderhoudt, tot stoppen gesommeerd. Delen:

Delen:

Buza- minister Marokko in Suriname

Nasser Bourita, de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking van Marokko heeft een officieel bezoek gebracht aan Suriname. Delen:

Delen:

Productie slordige tahoeproducent stopgezet

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de productie-activiteiten van een tahoeproducent stopgezet. Delen:

Delen:

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:
Scroll Up