Vermoedelijke veroorzaker zware aanrijding Anamoestraat in de kraag gevat

Het Arrestatie-Team heeft donderdagavond de vermoedelijke doorrijder Regillio M. Aangehouden.

M. wordt ervan verdacht op donderdag 16 mei de 50-jarige C.B. aangereden te hebben aan de Anamoestraat. Hij liet het slachtoffer in hulpelose toestand achter.

De politie van Geyersvlijt trof de man bewusteloos langs de weg met onder andere een zware letsel aan zijn hoofd. Het slachtoffer is opgenomen op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis.

Vanwege informatie uit de samenleving en beeldmateriaal van de aanrijding kwam de politie M. op het spoor. Hij is aangehouden en in verzekering gesteld hangende het onderzoek.

De verdachte ontkent dat hij C.B. heeft aangereden. Volgens hem heeft iemand anders het strafbaar feit gepleegd. Ook gaf hij aan dat die persoon inmiddels naar het buitenland is vertrokken.

De auto waarmee de verdachte vermoedelijk betrokkend was bij de aanrijding is achterhaald en in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up