Vermeende ex van Trump gearresteerd voor strippen in stripclub

Een van de nachtmerries van Donald Trump is donderdagochtend aangehouden in een club in Columbus City (Ohio).

Pornoactrice en stripper Stormy Daniels, die weigert haar mond te houden over haar beweerde intieme verhouding met Trump, werd in de stripclub op heterdaad betrapt op een striptease.

Onderdeel van haar act is dat zij haar toeschouwers probeert op te winden door hen intiem aan te raken. Enkele van de personen die zij over de borsten en billen aaide, waren echter undercover agenten.

Meppen

Volgens een wet die in 2007 in de staat Ohio werd aangenomen, mag “een werknemer die regelmatig naakt of halfnaakt werkt in een seksueel gericht bedrijf”, klanten (behalve familieleden) niet aanraken.

Dat deed Stormy wel. De politie meldde dat Daniels bezoekers “met haar blote borsten in het gezicht mepte” en dat zij de borsten van vrouwelijke bezoekers liefkoosde.

Toen agenten haar benaderden, hield zij naar verluidt het gezicht van een vrouwelijke agent tussen haar borsten en streelde ze de borsten en billen van een andere agente.

Wanhoopsdaad

Het liep uiteindelijk met een sisser af. “Ik heb vastgesteld dat de misdrijven niet zijn gepleegd, gebaseerd op het feit dat mevrouw Clifford niet regelmatig optreedt in deze vestiging zoals vereist door de wet,” zei Attorney Zach Klein, advocaat van de stad Columbus City, in een verklaring na het bekijken van de zaak.

De klacht tegen Daniels werd ingetrokken en zij is weer vrij vrouw.

Michael Avenatti, advocaat van Daniels, noemt de arrestatie “een politiek gemotiveerde setup” en een “wanhoopsdaad”.

Foto: Stormy Daniels website

Meer nieuws

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up