Vermeend intiem moment tussen religieuze leiders blijkt onschuldig kusje

Redactie GFC Nieuws — Enorme ophef online over vermeende intimiteiten tussen paus Franciscus en Groot-Imam sjeik Ahmed al-Tayeb: de twee drukten de lippen op elkaar voor een tedere kus tijdens een openbare bijeenkomst in Abu Dhabi.

Althans, zo leek het. Maar was dat wel zo? Of drukte Reutersfotograaf Tony Gentile precies op het juiste – of verkeerde – moment op de ontspanknop?

Het laatste, zo bleek. De fotograaf nam de foto op het exacte moment waarop de lippen van de twee mannen elkaar passeerden, terwijl zij – de lippen dus – op weg waren naar elkaars wang.

Vóór dat echter tot internetland doordrong, waren de rapen reeds gaar en werd alom geconcludeerd: zie je wel – zelfs de paus!

 

 

Foto: Reuters | Twitter

Meer bizar nieuws

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Japanse man (35) trouwt met hologram

De moeder van Akihiko Kondo weigerde naar zijn bruiloft in de Japanse hoofdstad Tokio te komen, maar haar 35-jarige zoon liet zich daardoor niet weerhouden….

Non wordt pornoster

Acht jaar zat ze in het klooster, de 28-jarige Yudi Pineda. Toen besloot de Colombiaanse het over een heel andere boeg te gooien. Ze zei…

Man (69) wil officieel 20 jaar jonger worden

Emile Ratelband lijdt naar eigen zeggen onder zijn officiële leeftijd. Daarom vroeg de Nederlandse positiviteitsgoeroe vandaag officieel aan de rechter om hem twintig jaar jonger…

Scroll Up