Vermeend intiem moment tussen religieuze leiders blijkt onschuldig kusje

Redactie GFC Nieuws — Enorme ophef online over vermeende intimiteiten tussen paus Franciscus en Groot-Imam sjeik Ahmed al-Tayeb: de twee drukten de lippen op elkaar voor een tedere kus tijdens een openbare bijeenkomst in Abu Dhabi.

Althans, zo leek het. Maar was dat wel zo? Of drukte Reutersfotograaf Tony Gentile precies op het juiste – of verkeerde – moment op de ontspanknop?

Het laatste, zo bleek. De fotograaf nam de foto op het exacte moment waarop de lippen van de twee mannen elkaar passeerden, terwijl zij – de lippen dus – op weg waren naar elkaars wang.

Vóór dat echter tot internetland doordrong, waren de rapen reeds gaar en werd alom geconcludeerd: zie je wel – zelfs de paus!

 

 

Foto: Reuters | Twitter

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up