Vermeend intiem moment tussen religieuze leiders blijkt onschuldig kusje

Redactie GFC Nieuws — Enorme ophef online over vermeende intimiteiten tussen paus Franciscus en Groot-Imam sjeik Ahmed al-Tayeb: de twee drukten de lippen op elkaar voor een tedere kus tijdens een openbare bijeenkomst in Abu Dhabi.

Althans, zo leek het. Maar was dat wel zo? Of drukte Reutersfotograaf Tony Gentile precies op het juiste – of verkeerde – moment op de ontspanknop?

Het laatste, zo bleek. De fotograaf nam de foto op het exacte moment waarop de lippen van de twee mannen elkaar passeerden, terwijl zij – de lippen dus – op weg waren naar elkaars wang.

Vóór dat echter tot internetland doordrong, waren de rapen reeds gaar en werd alom geconcludeerd: zie je wel – zelfs de paus!

 

 

Foto: Reuters | Twitter

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up