Verkeer verdwijnt mysterieus in het niets – en niemand kan erachter komen hoe

GFC NIEUWS- Iedereen wordt gek bij het zien van deze video: bestuurders lijken te verdwijnen in het niets nadat ze op een brug rijden.

De oplossing is nochtans heel simpel. Zo gaat het namelijk niet om een brug, maar wel om de rand van een hoog gebouw.

Toch was een groot deel van de kijkers verbijsterd en vond het spookachtig dat de auto’s en bromfietsen in het niets verdwenen, maar een paar slimme personen ontrafelden het geheim.

Op de beelden die zijn gedeeld op Twitter door Daniel Dutch zien we voertuigen en bromfietsen die rijden over een weg op een onbekende locatie.

Op een gegeven moment beschrijven ze een linkse bocht en verdwijnen in iets dat lijkt op een brug die over een rivier loopt. Echter zie je de voertuigen niet meer aan de andere kant.

Het nam enige tijd voordat sociale mediagebruikers doorhadden wat er aan de hand was.

Wat de video toont, is geen brug, maar een normale weg die gefilmd wordt vanuit het terras van een balkon.

Wat lijkt op de rand van de brug en het water zijn in feite de rails en de vloer van het terras waarop de persoon die aan het filmen was, staat.

De voertuigen verdwenen niet in het niets, maar simpel aan het zicht onttrokken door de aanwezigheid van het terras.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up