Verbijstering nadat rauwe kippenborst weer tot leven komt en van tafel kruipt

GFC NIEUWS-Een video die een stuk rauwe kippenborst op een bord laat zien dat begint te wriemelen en zich vervolgens ophijst en van de tafel valt, verbijstert het internet.

De video ging de afgelopen dagen viraal.

Het stuk vlees begon plotseling te bewegen naar de rand van het bord, alsof het aan het vluchten was en viel van de tafel, terwijl iemand het uitgilde van schrik.

Het is onduidelijk waar de opname is gemaakt- alhoewel vele kijkers aandacht vroegen voor de eetstokjes die op tafel waren.

Even onduidelijk is het hoe een dode kip in staat is om te reanimeren.

Een persoon suggereerde: “Misschien omdat het vlees nog vers is, zijn de spieren nog in staat om zich te bewegen.”

Een andere persoon had geen antwoorden nodig en schreef: “Echt niet, als mijn eten begint te lopen, loop ik ook meteen weg.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up