Veiligheids– en andere overheidsdiensten Para buigen zich over extra veiligheid bezoekers

Veiligheids- en andere overheidsdiensten in Para hebben zich deze week gebogen over extra veiligheid van de bezoekers aan het district.

Binnenkort worden de recreatieoorden door de diensten gecontroleerd op veiligheid en hygiëne.

Voor de algehele veiligheid zijn de instanties: brandweer, politie, Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG), Nationaal Leger (NL), Belastingsdienst, Regionale Gezondheidsdienst (RGD), Maritieme Autoriteit Suriname (MAS), Stichting Safety Para, National Water Rescue, Arbeidsinspectie en de Bestuursdienst voor een overleg opgeroepen.

Bestuurders van voertuigen op de openbare wegen en bestuurders van pleziervaartuigen op de rivieren zullen door de politie en de MAS in de gaten worden gehouden op naleving van verkeersregels en regels voor de veiligheid op de rivieren.

Er zijn ook eerstehulpverleners in beeld gebracht, met een gespecialiseerde opleiding, die als een van de eersten hulp moeten bieden bij noodsituaties.

Delen:

Meer nieuws

Bosinventarisatietraining voor Bigi Poika

De gemeenschap van het Inheems dorp Bigi Poika heeft een bosinventarisatie training gevolgd, die verzorgd werd door medewerkers van de Stichting Bosbeheer en Bostoezicht (SBB)….

Delen:

Tamarin denkt aan wederopbouw

De gemeenschap van Tamarin wil werken aan wederopbouw van het dorp. Het Directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland (DAOB) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft…

Delen:

Minister Dikan samen met granmans naar Ghana

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) is samen met Albert Aboikoni (granman Saamaka), Lesley Valentijn (granman Matawai) en John Lesina (hoofdkapitein Ndjuka) afgereisd naar…

Delen:

Bonden binnen OWT&C roeren zich

De besturen van de Algemene Bond Personeel Milieubeheer (ABPM), Werknemers Organisatie Luchtvaart (WOL), Bond Personeel Sluizen en Gemalen (BPSG) en de Werknemers Organisatie Openbare Werken…

Delen:

Vier vreemdelingen opgesloten

De politie van regio West heeft vorige week vrijdag tijdens een verkeerscontrole, een autobestuurder staande gehouden aan de Mr. P Chandi Shawweg. In het voertuig…

Delen:

“BEP strijkt neer in Commewijne”

De partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) heeft zich met de installatie van een kern in Makreabo gevestigd in Commewijne. Delen:

Delen:

SWM betreurt negatieve berichtgeving

Op Facebook en Whatsapp circuleert er een bericht als zou het water van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) zijn besmet. Delen:

Delen:
Scroll Up