Vader verhing vier kinderen met hun schoolriemen ‘omdat vrouw echtscheiding wil’

GFC NIEUWS- Een vader verhing zijn drie kinderen en zijn stiefdochter, omdat zijn vrouw van plan was om van hem te scheiden.

Sibusiso Mpungose, 44, wachtte totdat zijn vrouw (42) Xolisile Mpungose, die leerkracht is naar het werk ging, voordat hij zijn gruwelijke daad verrichtte.

Hij bracht zijn drie kinderen – Kuhlekonke, 4, Khwezi, 6, en Sphesihile, 10 – en zijn stiefdochter Ayakha Jiyane, 16, naar huis, nadat hij ze van school ophaalde in Pinetown, Zuid-Afrika.

Mpungose stuurde toen zijn 10-jarige zoon om snoepgoed te kopen en verhing eerst zijn twee jongste kinderen met hun schoolriemen.

De lichamen werden dinsdagmiddag ontdekt.

De politie in KwaZulu-Natal vond drie lichamen in de woning, terwijl het levenloos lichaam van de 16-jarige buiten werd ontdekt.

Volgens lokale media heeft Mpungose het tienermeisje gescheiden gehouden van de jongere kinderen om te voorkomen dat ze zou proberen om ze te helpen. Het meisje werd in het bos door de man gedood.

Mpungose werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor vier moorden.

De man verscheen vrijdag voor de rechter. De behandeling van deze moordzaken start op 9 oktober.

De school hield een herdenkingsdienst voor het 16-jarig meisje.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:
Scroll Up