Vader verhing vier kinderen met hun schoolriemen ‘omdat vrouw echtscheiding wil’

GFC NIEUWS- Een vader verhing zijn drie kinderen en zijn stiefdochter, omdat zijn vrouw van plan was om van hem te scheiden.

Sibusiso Mpungose, 44, wachtte totdat zijn vrouw (42) Xolisile Mpungose, die leerkracht is naar het werk ging, voordat hij zijn gruwelijke daad verrichtte.

Hij bracht zijn drie kinderen – Kuhlekonke, 4, Khwezi, 6, en Sphesihile, 10 – en zijn stiefdochter Ayakha Jiyane, 16, naar huis, nadat hij ze van school ophaalde in Pinetown, Zuid-Afrika.

Mpungose stuurde toen zijn 10-jarige zoon om snoepgoed te kopen en verhing eerst zijn twee jongste kinderen met hun schoolriemen.

De lichamen werden dinsdagmiddag ontdekt.

De politie in KwaZulu-Natal vond drie lichamen in de woning, terwijl het levenloos lichaam van de 16-jarige buiten werd ontdekt.

Volgens lokale media heeft Mpungose het tienermeisje gescheiden gehouden van de jongere kinderen om te voorkomen dat ze zou proberen om ze te helpen. Het meisje werd in het bos door de man gedood.

Mpungose werd gearresteerd en wordt aangeklaagd voor vier moorden.

De man verscheen vrijdag voor de rechter. De behandeling van deze moordzaken start op 9 oktober.

De school hield een herdenkingsdienst voor het 16-jarig meisje.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer bizar nieuws

Wormburgers binnenkort te koop in Engeland

GFC NIEUWS- Een stadsboerderij in Ealing, Londen (Engeland), heeft een burger ontwikkeld van wormen en beweert dat die lekkerder smaakt dan rundvlees. Zie ook een…

Delen:

Man wordt wakker met spin in oor

GFC NIEUWS- Liam Gomez (27) werd wakker met een verstopt gevoel en enorme pijn in zijn oor. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:

Ontploft toilet doodt vrouw

GFC NIEUWS- Een vrouw is gestorven nadat een mobiele toilet waarop ze zat vlam vatte en ontplofte. Zie ook een ander interessant bericht door op…

Delen:
Scroll Up