Vader met reuzenhoofd na mysterieuze ziekte die begon met verkoudheid

GFC NIEUWS- Een vader van drie kinderen heeft een reuzenhoofd ontwikkeld ten gevolge van een mysterieuze ziekte die hem ook nog blind liet worden.

Romulo Pilapil, 56, uit de Filipijnen kreeg eerst last van jeukende ogen en verkoudheid symptonen die zeker drie jaren voortduurden.

Hij bezocht allereerst een locale arts die hem medicijnen voorschreef, maar zijn conditie verbeterde niet.

Zijn laatste bezoek aan een dokter was in 2018, omdat hij niet in staat is om zijn behandelingen te continueren.

Artsen adviseerden hem om het ziekenhuis in Manila te bezoeken, maar zijn familie was niet meer in staat om de kosten voor zijn gezondheid te dekken.

Zijn gezicht is zeker viermaal groter geworden dan haar werkelijke grootte. Pilapil is zijn gezichtvermogen ook nagenoeg kwijtgeraakt.

Zijn vrouw heeft een baan als straatveger aangenomen om haar familie te ondersteunen. Ook de drie kinderen zijn gestart met werken om hun moeder te helpen.

De gemeenschap hoopt dat de familie spoedig hulp krijgt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up