Vader (34) sterft na zware niesaanval

Een Australische man is gestorven nadat hij een zware niesaanval kreeg. Zulke aanvallen overkwamen Paul Doe (34) wel vaker en daarom was zijn echtgenote Belinda niet meteen gealarmeerd toen het op 2 september opnieuw het geval was.

Zondag 2 september was Vaderdag in Australië en Doe had er enorm naar uitgekeken. Het was nog maar de tweede keer dat hij het vierde sinds de geboorte van het zoontje van het koppel, Travis (18 maanden). De dag verliep echter anders dan gedacht.

Het gezin was zondagmorgen thuis in Hunter Valley toen Paul opeens vreselijk begon te niezen. Dat gebeurde wel vaker, dus zijn echtgenote was niet meteen verontrust. Travis hoorde zijn papa te keer gaan en rende naar de deur om hem te begroeten. Maar toen hij daar aankwam, liet zijn vader zich niet zien. Belinda keek door het vliegenraam en zag dat haar man op de grond lag met zijn ogen dicht.

In de veronderstelling dat Paul hen voor de gek hield, ging ze naar binnen en terwijl ze dichterbij kwam, merkte ze dat er toch iets mis was. Paul was bewusteloos. Ze belde meteen de hulpdiensten en die probeerden nog een uur om hem te reanimeren, maar zonder resultaat. De man stierf.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up