Vacature: vriendje voor jonge vrouw, salaris 68.000 euro per jaar

 

De jonge vrouw die op haar 17e miljonair werd toen zij de lotto won, is op zoek naar een beroepsminnaar. Dat wil zeggen: zij is op zoek naar een man die bij haar in dienst wil komen als minnaar.

Jane Park (23) zoekt een man die zich voor ruim 68.000 euro per jaar verplicht zich als haar vriendje te gedragen.

Vorige week ging het uit met de 19-jarige voetballer Jordan Piggott (centrale verdediger, Bangor City FC) en sindsdien vraagt zij zich af of mannen in haar of haar banksaldo geïnteresseerd zijn.

Om aan alle twijfels een einde te maken, maakt zij van de liefde een zakelijke verbintenis. Er komt ook een website, waarop adspirant-werknemers zich kunnen melden.

Park werkte 9 euro per uur als uitzendkracht, toen zij op haar 17e voor het eerst meedeed aan Euromillions. Het was meteen raak.

Sindsdien vult zij haar dagen met het kopen van nieuwe auto’s, tassen en het bijwerken van haar lichaam.

Foto: Instagram

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up