Universiteit Guyana blijft na bommeldingen nog even gesloten

Redactie GFC Nieuws — De Turkeyen Campus van de University of Guyana blijft nog enkele dagen gesloten. De universiteit kreeg twee dagen achtereen een bomdreiging. Uit veiligheidsoverwegingen werd daarom de campus gesloten.

De universiteit schrijft op zijn website dat de campus voor de rest van deze week “gesloten zal zijn voor het publiek, studenten en niet-essentiële noodkrachten van de universiteit.”

Dat is nodig om een ​​uitgebreide beoordeling van de situatie mogelijk te maken na een bommelding voor de tweede dag achter elkaar.

Politie en brandweer hebben woensdagmiddag de campus grondig doorzocht. Daarbij werden geen explosieven of verdachte objecten gevonden.

In de verklaring zegt de universiteit dat de colleges op maandag 11 februari hervat worden.

Foto: Wikipedia 

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up