UN SDG schoolpakketten project wordt afgerond

Het United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) Jeugdambassadeurs schoolpakkettenproject dat ondersteund wordt door het ministerie van Sport- en Jeugdzaken wordt afgerond. Op donderdag 6 september heeft de launch plaatsgevonden in Commewijne. Landelijk worden dit jaar 35000 pakketten verstrekt.

Momenteel zijn de districten Wanica, Para, Brokopondo, Commewijne, Marowijne, Saramacca, Coronie en Nickerie afgerond. In Parmaribo zijn de geregistreerde jongeren ook reeds voorzien van een schoolpakket met uitzondering van het ressort Rainville. De komende dagen wordt het district Sipaliwini afgewerkt.

De jongeren van Paramaribo die nog geen schoolpakket hebben opgehaald en over een registratie strookje beschikken, kunnen die dinsdag bij het Commissariaat Zuid- West aan de Leysweg ophalen.

Degenen van de overige districten die ook nog geen schoolpakket hebben opgehaald en voorzien zijn van een registratie strookje, kunnen de media volgen voor de informatie over het alsnog ophalen van de pakketten.

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up