Tweede dode in woning prominente sponsor van toppolitici: “Ongelukjes”

Boze buurtbewoners en andere verontruste burgers verzamelden zich voor de woning van LGBT-activist Ed Buck in een chique wijk in Californië (Los Angeles). In de woning was voor de tweede keer in minder dan twee jaren een man dood aangetroffen.

De advocaat van Buck zegt dat de niet-geïdentificeerde overledene een oude vriend van de activist was. Hij zou zondagnacht bij de woning van Buck zijn verschenen en zich op een “bizarre wijze” gedragen hebben, voor hij in de woning aan een overdosis drugs stierf.

De buren zijn minder overtuigd. In juli 2017 werd Gemmel Moore, een 26-jarige mannelijke prostituee, dood aangetroffen in Buck’s appartement.

Het appartement stond vol met accessoires voor het gebruik van drugs, waaronder tientallen injectiespuiten, glazen buizen en plastic zakken met poedervormig residu en een kristalachtige substantie.

Moores dood werd geregeerd als een “accidentele methamfetamine-overdosis”, maar de politie heropende hun onderzoek nadat uittreksels uit het dagboek van Moore werden gepubliceerd door de Los Angeles Times.

“Ik ben verslaafd aan drugs en nog wel aan de ergste”, schreef de prostituee in zijn dagboek. “Dat heb ik aan Ed Buck te danken, hij gaf me mijn eerste spuitje met crystal meth. Ik hoop alleen dat het eindresultaat niet de dood is,” vervolgde hij. “Als het niet zoveel pijn deed, zou ik mezelf doden, maar ik zal Ed Buck het voorlopig laten doen.”

De politie weigerde uiteindelijk, tot woede van de familie van Moore, Buck te vervolgen. Ook bij de tweede dode weigerde de politie de steenrijke donor van de Democratische partij in hechtenis te nemen.

De familie van Gemmel Moore denkt dat Buck regelmatig homofiele mannen bij zich uitnodigt voor seks, en hen injecteert met chrystal meth.

Buck, 64, werd rijk in de technologiesector in Arizona, voordat hij naar Californië verhuisde en actief werd in de politiek, met een speciale focus op LHBT-kwesties. Sinds 2008 schenkt hij regelmatig geld aan democratische kandidaten, waaronder Hillary Clinton, Barack Obama en de burgemeester van Los Angeles, Eric Garcetti.

 

 

Delen:

Meer nieuws

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:
Scroll Up