Tweede dode in woning prominente sponsor van toppolitici: “Ongelukjes”

Boze buurtbewoners en andere verontruste burgers verzamelden zich voor de woning van LGBT-activist Ed Buck in een chique wijk in Californië (Los Angeles). In de woning was voor de tweede keer in minder dan twee jaren een man dood aangetroffen.

De advocaat van Buck zegt dat de niet-geïdentificeerde overledene een oude vriend van de activist was. Hij zou zondagnacht bij de woning van Buck zijn verschenen en zich op een “bizarre wijze” gedragen hebben, voor hij in de woning aan een overdosis drugs stierf.

De buren zijn minder overtuigd. In juli 2017 werd Gemmel Moore, een 26-jarige mannelijke prostituee, dood aangetroffen in Buck’s appartement.

Het appartement stond vol met accessoires voor het gebruik van drugs, waaronder tientallen injectiespuiten, glazen buizen en plastic zakken met poedervormig residu en een kristalachtige substantie.

Moores dood werd geregeerd als een “accidentele methamfetamine-overdosis”, maar de politie heropende hun onderzoek nadat uittreksels uit het dagboek van Moore werden gepubliceerd door de Los Angeles Times.

“Ik ben verslaafd aan drugs en nog wel aan de ergste”, schreef de prostituee in zijn dagboek. “Dat heb ik aan Ed Buck te danken, hij gaf me mijn eerste spuitje met crystal meth. Ik hoop alleen dat het eindresultaat niet de dood is,” vervolgde hij. “Als het niet zoveel pijn deed, zou ik mezelf doden, maar ik zal Ed Buck het voorlopig laten doen.”

De politie weigerde uiteindelijk, tot woede van de familie van Moore, Buck te vervolgen. Ook bij de tweede dode weigerde de politie de steenrijke donor van de Democratische partij in hechtenis te nemen.

De familie van Gemmel Moore denkt dat Buck regelmatig homofiele mannen bij zich uitnodigt voor seks, en hen injecteert met chrystal meth.

Buck, 64, werd rijk in de technologiesector in Arizona, voordat hij naar Californië verhuisde en actief werd in de politiek, met een speciale focus op LHBT-kwesties. Sinds 2008 schenkt hij regelmatig geld aan democratische kandidaten, waaronder Hillary Clinton, Barack Obama en de burgemeester van Los Angeles, Eric Garcetti.

 

 

Delen:

Meer nieuws

1 juli-zwemmarathon in aantocht

De Surinaamse Zwembond (SZB) houdt de 44ste editie van de 18 km lange Open Waterwedstrijd in de Surinamerivier. Delen:

Delen:

Nickeriaanse polders krijgen hulpapotheken

Om de burgers van de westelijke- en oostelijke polders in Nickerie, die medicijnen moeten afnemen, tegemoet te komen is de regering Bouterse-Adhin voornemens apotheken op…

Delen:

Chotkan wil integrale aanpak infrastructuur

De technische afdelingen van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) starten binnenkort naast de reguliere werkzaamheden, met een integrale aanpak van infrastructuur…

Delen:

Bromfietser doodgereden

De 47-jarige bromfietser, Guillano Biswane, is na een aanrijding overleden. Delen:

Delen:

Minister Elias verwelkomt 50 Cubaanse artsen

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid en zijn collega van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, hebben samen met de ambassadeur van Cuba, Manuel Javier…

Delen:

Algemene richtlijnen voor halalvoedsel vastgesteld

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) heeft als verantwoordelijke voor standaarden in Suriname met trots de Nationale Standaard “Algemene Richtlijnen voor Halalvoedsel” afgekondigd op 18 juni….

Delen:

CBB onderzoekt onbestelde oproepingskaarten

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) verricht landelijk veldonderzoek naar het juiste adres van burgers die hun oproepingskaarten niet in ontvangst hebben genomen, bij de…

Delen:

Man door het lint in vliegtuig

Turkish Airlines-passagiers op een vlucht naar Sudan beleefden angstige momenten toen een man vrijdag door het lint ging en crew en reizigers aanviel. Delen:

Delen:

Hirasinghstraat wordt verbreed en geasfalteerd

Het Aannemingsbedrijf Tjongalanga Suriname is in opdracht van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OW &C) bezig met de asfalteringswerkzaamheden aan de Hirasinghstraat….

Delen:

17 personen gehuldigd door CUS en OHM

Stichting Organisatie Hindoe Media heeft zondag tijdens een Vaderdagfeest in samenwerking met de Culturele Unie Suriname in verband met de herdenking van 146 jaar Hindoestaanse…

Delen:
Scroll Up