Twee vrouwen in bus kibbelen over torenhoog kapsel

Opmerkelijke beelden uit Pennsylvania: twee vrouwen krijgen het in een bus met elkaar aan de stok vanwege een… extravagant kapsel. Toegegeven, die uitgesproken Marge Simpson-look valt natuurlijk wel in de kijker. “Ik weet dat ik er goed uitzie, want ik krijg daar constant complimenten over. Hebben ze ooit al iets liefs over jou gezegd?”, klinkt het venijnig. Het amusante filmpje is intussen een serieuze hit geworden op sociale media.

De beelden starten wanneer beide dames al in volle discussie verwikkeld zijn. “Elke keer als ik je zie, is er wel een probleem. Zottin”, lanceert de onvolprezen hoofdrolspeelster een eerste aanval. “Jij bent diegene die zich vreemd gedraagt”, repliceert de andere dame. “Je ziet er absoluut hilarisch uit.”

Dat kon ‘Marge’ niet zomaar over zich heen laten gaan natuurlijk. “Blij dat je het leuk vindt. Ik zie er goed uit, niet veel mensen kunnen wegkomen met dit soort kapsel. En jij moet er zeker al niet aan denken. Ik krijg constant complimentjes. Kan jij hetzelfde zeggen? Nee, dacht ik al. Er was geen probleem tot jij op de bus stapte. Bye, Felicia (een zinnetje dat rapper Ice Cube populair maakte en waarmee bedoeld wordt dat je iemand niet meer wil zien).”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up