Twee mannen en een vrouw opgesloten voor diefstal

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft donderdagavond de 37-jarige Milton W., de 27-jarige vrouw Senandy W. en de 45-jarige Erny W. aangehouden voor hun betrokkenheid bij een auto-inbraak aan de Boilingstraat te Livorno.

De benadeelde had zijn voertuig voor een fabriek geparkeerd en ging het gebouw binnen zonder om zijn auto af te sluiten. Zijn handtas had hij op één van de autostoelen achtergelaten.

Toen hij terugkeerde naar zijn auto was de tas verdwenen. In de handtas bevond zich een vuistvuurwapen, een groot geldbedrag in Surinaamse dollar en valuta, staafjes goud en persoonlijke bescheiden.

De politie van het ressort Livorno kwam ter plekke en stelde een onderzoek in. Met behulp van camerabeelden kwam de politie de verdachten op het spoor.

In de vooravond werden drie verdachten aangehouden. Een deel van het gestolen geld en het vuurwapen zijn aangetroffen in het bezit van de verdachten.

Het geld en het wapen zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Ook het voertuig, waarin de verdachten zich verplaatsten, is in beslag genomen.

Het drietal is in verzekering gesteld. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo.

Delen:

Meer nieuws

Bosinventarisatietraining voor Bigi Poika

De gemeenschap van het Inheems dorp Bigi Poika heeft een bosinventarisatie training gevolgd, die verzorgd werd door medewerkers van de Stichting Bosbeheer en Bostoezicht (SBB)….

Delen:

Tamarin denkt aan wederopbouw

De gemeenschap van Tamarin wil werken aan wederopbouw van het dorp. Het Directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland (DAOB) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft…

Delen:

Minister Dikan samen met granmans naar Ghana

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) is samen met Albert Aboikoni (granman Saamaka), Lesley Valentijn (granman Matawai) en John Lesina (hoofdkapitein Ndjuka) afgereisd naar…

Delen:

Bonden binnen OWT&C roeren zich

De besturen van de Algemene Bond Personeel Milieubeheer (ABPM), Werknemers Organisatie Luchtvaart (WOL), Bond Personeel Sluizen en Gemalen (BPSG) en de Werknemers Organisatie Openbare Werken…

Delen:

Vier vreemdelingen opgesloten

De politie van regio West heeft vorige week vrijdag tijdens een verkeerscontrole, een autobestuurder staande gehouden aan de Mr. P Chandi Shawweg. In het voertuig…

Delen:

“BEP strijkt neer in Commewijne”

De partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) heeft zich met de installatie van een kern in Makreabo gevestigd in Commewijne. Delen:

Delen:

SWM betreurt negatieve berichtgeving

Op Facebook en Whatsapp circuleert er een bericht als zou het water van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) zijn besmet. Delen:

Delen:
Scroll Up