Twee mannen opgesloten voor diefstal bromfiets

Regley K. (22) en Ronaldinho S. (22) zijn door de politie van Lelydorp opgesloten voor diefstal van een Yamaha bromfiets uit een woning aan de Altonalaan. Het incident vond plaats in de nacht van maandag 1 april op dinsdag 2 april.

Na de diefstal demonteerden de twee verdachten de gestolen bromfiets en plaatsten delen hiervan op hun Yamaha bromfietsen.

Het slachtoffer signaleerde dit duo op twee afzonderlijke bromfietsen, maar herkende de gedemonteerde delen van zijn bromfiets op de rijtuigen waarmee de verdachten zich verplaatsten en schakelde de politie in.

Regley en Ronaldinho zijn thuis aangetroffen. Twee Yamaha bromfietsen waarvan zij geen bescheiden konden tonen, zijn in beslag genomen.

Verder trof de politie delen, onderdelen en een kentekenplaat van een groene Yamaha bromfiets aan. Ook van deze bromfiets konden zij de herkomst niet verklaren.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up