Twee doden en een zwaargewonde bij verkeersongeval te Leiding 9A

Omstreeks 22.45 uur donderdagavond kwam een personenauto in botsing met een stilstaand voertuig te leiding 9A. Twee personen overleden ter plekke, terwijl een derde zwaargewond raakte.

Bij aankomst van de politie op de plek werd het ontzielde lichaam van de 34-jarige Soeradj Ramautar op de berm aangetroffen. De politie vermoedt dat hij de bestuurder was van het voertuig.

Verder werd er in de trens lijk van de 17-jarige Randhier Jagan aangetroffen en een personenauto waarin een derde man, de 27-jarige zwaargewonde Rowie J., bekneld in zat.

De gewonde werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij is opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de bestuurder van de personenauto vermoedelijk met hoge snelheid reed over de weg te leiding 9A. Hij verloor hoogstwaarschijnlijk de controle over de besturing van de auto, raakte van de weg en botste tegen een vrachtwagen die geparkeerd stond voor een supermarkt.

Door de botsing sloeg de personenauto enkele keren over de kop. Soeradj en Randhier moeten daarbij uit het voertuig zijn geslingerd, waarbij Soeradj op de berm belandde en Randhier in de trens langs de weg terecht kwam.

De ontzielde lichamen zijn door de politie in beslag genomen.

Delen:

Meer nieuws

Man door het lint in vliegtuig

Turkish Airlines-passagiers op een vlucht naar Sudan beleefden angstige momenten toen een man vrijdag door het lint ging en crew en reizigers aanviel. Delen:

Delen:

Hirasinghstraat wordt verbreed en geasfalteerd

Het Aannemingsbedrijf Tjongalanga Suriname is in opdracht van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OW &C) bezig met de asfalteringswerkzaamheden aan de Hirasinghstraat….

Delen:

17 personen gehuldigd door CUS en OHM

Stichting Organisatie Hindoe Media heeft zondag tijdens een Vaderdagfeest in samenwerking met de Culturele Unie Suriname in verband met de herdenking van 146 jaar Hindoestaanse…

Delen:

Dronken bestuurder rijdt fietser dood

De 63-jarige fietser, Marlene Biharie, werd vanmorgen omstreeks 04.40 uur door een dronken autobestuurder doodgereden aan de Tourtonnelaan. Delen:

Delen:

Watersleuven Uitkijkpolder gerepareerd

Medewerkers van het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij hebben de afgelopen dagen diverse zandwegen te Uitkijkpolder in het district Saramacca…

Delen:

200 betaalbare woningen voor Coronie

Tijdens de massameeting van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Coronie zondag gaf voorzitter Desi Bouterse een uiteenzetting over de woningbouwprojecten van de regering. Delen:

Delen:

Chotkan bezoekt OWT&C Coronie

De minister van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C), Vijay Chotkan, bracht afgelopen weekend een bezoek aan het personeel van de OWT&C Coronie. Delen:

Delen:

Ingezonden| Suriname kan nog welvarend worden

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) weet dat Suriname nog steeds rijk en welvarend kan worden, als de leidinggevenden ophouden om elk probleem als een…

Delen:

VHP’er Sanjay Jairam naar de NDP

NDP-voorzitter Desi Bouterse introduceerde de VHP’er Sanjay Jairam zaterdagavond als de nieuwe aanwinst van de partij. Delen:

Delen:

Waidoe officieel NDP’er

NDP-leider Desi Bouterse heeft het DNA-lid William Waidoe zaterdag tijdens een massameeting in Nickerie persoonlijk verwelkomd. Delen:

Delen:
Scroll Up