Twee broers opgesloten voor beroving van hun kapper

De 22-jarige Djorio K. en de 17-jarige Z.K zijn dinsdag kort nadat zij een kapper hadden beroofd door de politie van Regio Midden aangehouden. Deze verdachten zijn broers. Zij beroofden de kapper in zijn kapperszaak nabij het winkelcentrum van Koewarasan aan de Bomaweg.

Na de beroving sloegen zij op de vlucht. Volgens verklaring van de kapper bevond hij zich alleen in zijn zaak toen de broers die klanten van hem zijn, de zaak binnenstapten. Zij beroofden hem van zijn zaktelefoon onder bedreiging met een scherp voorwerp. Na de daad vluchtten de broers te voet weg.

De Centrale Meldkamer van de politie stelde alle surveillance eenheden op de hoogte van deze beroving en kort daarna heeft een surveillance-eenheid van de politie van Regio Midden de broers aangehouden in de Bomaweg. De gestolen zaktelefoon en het scherp voorwerp zijn in het bezit van deze verdachten aangetroffen.

De broers zijn in verzekering gesteld. Vanwege de jeugdige leeftijd van Z.K. is hij ingesloten in het jeugdcellenhuis te Opa Doeli.

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up