Twee arbeiders ingesloten voor diefstal autobanden

Een autobandenhandelaar deed op zaterdag 9 maart aangifte op het politiebureau van het ressort Livorno.

De man gaf aan dat hij eigenaar is van een bandenzaak in de Martin Luther Kingweg, waar alleen nieuwe autobanden worden verkocht.

Tijdens controle van zijn voorraad ontdekte hij ongeregeldheden. Redenen waarom hij ertoe overging om de camerabeelden van het bedrijf te bekijken.

Op de beelden is duidelijk te zien hoe de arbeiders bij bestellingen van een bepaald aantal banden steeds weer twee banden extra inlaadden om vervolgens af te leveren. De eigenaar deed toen aangifte bij de politie tegen de arbeiders.

De twee arbeiders, in deze de 31-jarige Amitkumar J. en de 38-jarige Melvin B. werden opgespoord en aangehouden. Zij gaven toe dat zij de banden weggenomen hebben en dat zij die vervolgens doorverkocht hebben.

Op hun aanwijzing werd een heler opgespoord en aangehouden. Die stond twee nieuwe banden af die hij bij de arbeiders had gekocht.

Amitkumar J. en Melvin B. zijn in verzekering gesteld, terwijl de heler is heengezonden.

Delen:

Meer nieuws

Nickeriaanse polders krijgen hulpapotheken

Om de burgers van de westelijke- en oostelijke polders in Nickerie, die medicijnen moeten afnemen, tegemoet te komen is de regering Bouterse-Adhin voornemens apotheken op…

Delen:

Chotkan wil integrale aanpak infrastructuur

De technische afdelingen van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) starten binnenkort naast de reguliere werkzaamheden, met een integrale aanpak van infrastructuur…

Delen:

Bromfietser doodgereden

De 47-jarige bromfietser, Guillano Biswane, is na een aanrijding overleden. Delen:

Delen:

Minister Elias verwelkomt 50 Cubaanse artsen

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid en zijn collega van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, hebben samen met de ambassadeur van Cuba, Manuel Javier…

Delen:

Algemene richtlijnen voor halalvoedsel vastgesteld

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) heeft als verantwoordelijke voor standaarden in Suriname met trots de Nationale Standaard “Algemene Richtlijnen voor Halalvoedsel” afgekondigd op 18 juni….

Delen:

CBB onderzoekt onbestelde oproepingskaarten

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) verricht landelijk veldonderzoek naar het juiste adres van burgers die hun oproepingskaarten niet in ontvangst hebben genomen, bij de…

Delen:

Man door het lint in vliegtuig

Turkish Airlines-passagiers op een vlucht naar Sudan beleefden angstige momenten toen een man vrijdag door het lint ging en crew en reizigers aanviel. Delen:

Delen:

Hirasinghstraat wordt verbreed en geasfalteerd

Het Aannemingsbedrijf Tjongalanga Suriname is in opdracht van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OW &C) bezig met de asfalteringswerkzaamheden aan de Hirasinghstraat….

Delen:

17 personen gehuldigd door CUS en OHM

Stichting Organisatie Hindoe Media heeft zondag tijdens een Vaderdagfeest in samenwerking met de Culturele Unie Suriname in verband met de herdenking van 146 jaar Hindoestaanse…

Delen:

Dronken bestuurder rijdt fietser dood

De 63-jarige fietser, Marlene Biharie, werd vanmorgen omstreeks 04.40 uur door een dronken autobestuurder doodgereden aan de Tourtonnelaan. Delen:

Delen:
Scroll Up