Tsang wil verdere ontwikkeling Haven

Minister Stephen Tsang heeft het afgelopen weekend een bezoek gebracht aan DP World Paramaribo, die deel uit van een wereldwijde organisatie, die services biedt in stuwadoorsdienstverlening zoals container handling, breakbulk handling en Roll – on/ roll – off services.

Daarnaast bestaat het aanbod uit koelcontainer (Reefer) handling, container stripping en stuffing, magazijn opslag en afgifte en speciale vracht verhandeling (Hazmat).

Mervel Kotzebue-Fleur, Terminal General Manager, gaf een uiteenzetting van DP World en waarvoor deze organisatie zich sterk maakt. Naast de diverse presentaties kreeg de minister ook een rondleiding op de DP World terminal op de Jules Sedney Haven te Paramaribo.

Minister Tsang zegt zeer onder de indruk te zijn van dit bezoek en kijkt uit naar mogelijke samenwerking met deze organisatie voor verdere ontwikkeling van onze Haven.

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up