Trump wil onderzoek naar couppoging om hem af te zetten

Redactie GFC Nieuws — Donald Trump wil dat er een onderzoek komt naar wat hij noemt een “poging tot staatsgreep” die bedoeld was om hem af te zetten.

Voormalig FBI-directeur Robert Mueller onderzocht of Trump met de Russen samenwerkte. Het ministerie van Justitie wilde weten of het campagneteam van Trump met het Kremlin samenspande om de verkiezing van 2016 in zijn voordeel te beïnvloeden.

Trump noemt dat onderzoek een couppoging: “Dit was een poging tot staatsgreep. Dit was een poging een president af te zetten. En we hebben hen verslagen. We hebben hen verslagen.”

Waar ik het meest in geïnteresseerd ben, is om te beginnen, hopelijk door de procureur-generaal, hij sprak er gisteren over. Hij doet geweldig werk, hij is begonnen om terug te gaan naar de oorsprong van waar dit allemaal begon.

Omdat dit een illegale heksenjacht was, en iedereen wist het, en zij wisten het ook, en zij werden betrapt en wat ze deden was verraad.”

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up