Trainer Gödeken kijkt reeds uit naar volgende fase voor Robinhood

Trainer Roberto Gödeken van de roodgroene topclub kijkt nu al uit naar de volgende te nemen horde door zijn team.

De komende ronde wordt op Jamaica gespeeld. Daar zullen de kampioen en semikampioen van Jamaica en de kampioen en semi kampioen van Haiti het tegen elkaar opnemen.

Robinhood speelt in de play off fase tegen de nummer vier uit deze poule. Deze wedstrijden worden op 19 en 21 april afgewerkt.

De tactiek van Robinhood in de finale, was om het reguliere spel van Club Fransiscain te ontregelen wat volgens Gödeken goed is gelukt. Hij is bijzonder trots op de spelers die vanaf de eerste seconde alles hebben gegeven, om niet met lege handen naar huis te komen.

De prestatie van de landskampioen is een mooi moment, zegt Gödeken. Na 14 jaar is het zijn ploeg weer gelukt om een Caribische titel te behalen. De ploeg heeft veel meegemaakt en heeft zichzelf op Curaçao beloond met het prachtig resultaat.

De trainer ziet de winst van de Concacaf Caribbean Club Shield ook een boost geven aan de voetballerij in Suriname. De winst heeft ons land wederom op de kaart gezet.

“Het is bewezen dat de clubcoaches heel hard werken om het voetbalniveau omhoog te krikken. Dit is ook terug te zien in de nationale selectie. Samen moeten we dit werk verder voortzetten”, aldus trainer Gödeken.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up