Toezichthouder steelt euro 5.000 aan alcoholische dranken uit slaapkamer eigenaar

De 47-jarige Ricardo W. is door de politie van Zanderij aangehouden en in verzekering gesteld voor diefstal. Hij heeft alcoholische met een waarde van euro 5.000 gestolen.

De eigenaar van de alcoholische dranken deed in oktober aangifte tegen Ricardo. Al acht jaren is Ricardo toezichthouder van zijn huis en overige familieleden te Vierkinderen in het district Para.

In april 2017 kwamen hij en enkele familieleden naar Suriname en kochten een grote partij alcoholische dranken ter waarde van euro 5.000. De goederen werden opgeslagen in een afgesloten slaapkamer in het huis. De dranken waren bestemd voor een feest. Dit feest wil de familie volgend jaar houden in Suriname.

Na enkele maanden vertrok de delegatie weer naar het buitenland alwaar zij woonachtig zijn. Toen ze in oktober van dit jaar weer in Suriname aankwamen, ontdekten zij dat de grote partij alcoholische dranken en kledingstukken van de aangever niet meer in de slaapkamer waren.

De man deed aangifte van diefstal tegen Ricardo, nadat die ontkende iets af te weten. Hij werd door de politie van Zanderij opgespoord en aangehouden.

Gaande het onderzoek heeft Ricardo toegegeven dat hij de dranken had gestolen. Die heeft hij uit frustratie gestolen en zelf opgemaakt. Hij ontkent dat hij kledingstukken heeft gestolen.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Kwestie geldzending naar volgende fase

Al langere tijd ervaart Suriname de nadelige gevolgen van de stopzetting van de reguliere geldzendingen, nadat in april vorig jaar euro 19,5 miljoen door het…

Delen:

Garantiefonds focust op unbankables

In De Nationale Assemblee is er een aanvang gemaakt met de behandeling van de ontwerpwetten “Wet Nationaal Garantiefonds Huisvesting” en “Wet Nationaal Woningbouwfonds”. Delen:

Delen:

Zandgedeelte Zwartbontstraat te Reeberg afgesloten

In opdracht van districtscommissaris Audrey Hankers mogen zandconcessionarissen die vrachttransporten doen over de Zwartbontstraat te Reeberg in het bestuursressort Zuid – Oost Wanica dit vanaf…

Delen:

10% groei aantal deelnemers AVD

Dit jaar is er een 10% groei in het aantal deelnemers aan de Avond Vierdaagse (AVD), hetgeen betekent dat er dit jaar meer dan 5000…

Delen:

Man kapt ex-vrouw

De 37-jarige Dew R. heeft zijn 35-jarige ex-vrouw Arti woensdagmorgen ernstige kapverwondingen toegebracht. Delen:

Delen:

Politie pakt overlastbezorgende sekswerkers aan

De politie van regio Paramaribo heeft zaterdagnacht opgetreden tegen commerciële sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat) en de…

Delen:

Suriname en Ghana intensiveren band

Minister Yldiz Pollack – Beighle heeft in Ghana vier Memoranda of Understanding (MoU’s) met de regering van dit land ondertekend. Delen:

Delen:

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:
Scroll Up