Toeristen gebruiken fontein in Rome als persoonlijke badkamer

Een Italiaanse blog publiceerde eerder deze week een video waarin te zien is hoe twee Britten in hun onderbroek in de fontein op de Piazza Venezia in Rome springen. Het duo toonde al lachend hun spieren aan verbijsterde passanten, op een gegeven moment lieten ze de onderbroek zelfs zakken.

“Ik zou wel weten hoe ik deze idioten moet opvoeden als ze worden gevonden”, zei de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini op Twitter. “Italië is hun persoonlijke badkamer niet.”

Het monument vlakbij -de Altare della Patria- werd gebouwd ter ere van de eerste koning van het verenigd Italië, Emmanuel II. De gesneuvelde soldaten uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog worden dan weer herdacht aan het graf van de onbekende soldaat, waar een eeuwige vlam brandt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up