Toeristen gebruiken fontein in Rome als persoonlijke badkamer

Een Italiaanse blog publiceerde eerder deze week een video waarin te zien is hoe twee Britten in hun onderbroek in de fontein op de Piazza Venezia in Rome springen. Het duo toonde al lachend hun spieren aan verbijsterde passanten, op een gegeven moment lieten ze de onderbroek zelfs zakken.

“Ik zou wel weten hoe ik deze idioten moet opvoeden als ze worden gevonden”, zei de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini op Twitter. “Italië is hun persoonlijke badkamer niet.”

Het monument vlakbij -de Altare della Patria- werd gebouwd ter ere van de eerste koning van het verenigd Italië, Emmanuel II. De gesneuvelde soldaten uit de Eerste en Tweede Wereldoorlog worden dan weer herdacht aan het graf van de onbekende soldaat, waar een eeuwige vlam brandt.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up