Tieners ontvoeren 14-jarig meisje en verkrachten haar

Twee tieners zijn vorige week opgepakt door de politie, nadat ze in maart een 14-jarig meisje hadden ontvoerd en verkracht.

Het meisje uit South Carolina, VS, stond bij een bushalte toen ze onder bedreging van een vuistvuurwapen werd ontvoerd door het tweetal.

De ouders van het meisje deden aangifte, nadat ze niet op school verscheen. Een dag daarna werd ze gevonden nabij een handelscentrum.

Aan de hand van haar verklaring werden de verdachten Denzell Xavier Furlow (18) en Davionne Allen Towns (17) opgespoord en aangehouden.

Het tweetal is opgesloten en wordt verdacht van ontvoering en verkrachting van een minderjarige en illegaal wapenbezit.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up