Tiener in kunstmatige coma nadat e-sigaret dodelijke ziekte veroorzaakte

GFC NIEUWS- Maddie Nelson, 18, werd deze maand in een medisch geïnduceerde coma geplaatst, omdat ze leed aan misselijkheid en hevige pijn op de borst.

Artsen ontdekten dat de longen van het meisje ernstig ontstoken waren als gevolg van haar gewoonte om dagelijks e-sigaretten te roken.

De tiener uit Utah (VS) zegt dat ze drie jaar geleden begon met e-sigaretten, omdat ze dacht dat die veilig waren.

Ze voelde zich weken ziek, voordat ze in het ziekenhuis werd opgenomen met hoge koorts.

Op Facebook roept ze anderen op om niet te ‘vapen’, e-sigaretten roken.

Ze zegt: “Ik deel mijn verhaal zodat jullie er bewust van kunnen worden dat er iets gevaarlijks erin wordt verwerkt dat niet veilig is. Ik verloor bijna mijn leven.”

“Ik dacht dat dit niet mij nooit zou overkomen, maar het gebeurde en het kan jullie ook overkomen. Neem mijn advies aan, rook niet, vape niet. #vape #stopthevape.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:

Aankomen door vier nachten slechte slaap

GFC NIEUWS- Slechts vier nachten minder goed slapen, kunnen je laten aankomen, onthult een nieuwe studie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:

Baby zonder ogen geboren in Rusland

GFC NIEUWS- Een baby die geboren is zonder ogen, is op zoek naar een adoptiefamilie, omdat zijn jonge moeder hem opgaf. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up