Theorie over oerknal spat uiteen: Big Bang Theory is niet meer

Redactie GFC Nieuws — Slecht nieuws voor veel mensen: deze week viel het doek voor de immens populaire sitcom The Big Bang Theory. De spelers, die dankzij de serie de best betaalde acteurs in de geschiedenis van de tv werden, maakten het einde vandaag bekend op sociale media.

De Big Bang begon in 2007 en werd al snel een van de meest succesvolle comedy’s ooit, met diverse Emmy Awards.

Aanvankelijk concentreerde het verhaal zich rond een groep onhandige mannelijke wetenschappers en hun interacties met hun nieuwe vrouwelijke buur.

De cast behoorde tot de best betaalde acteurs op televisie. Afgelopen zomer sloot Jim Parsons (Sheldon Cooper) naar verluidt een deal van ongeveer 50 miljoen dollar voor twee seizoenen.

In 2017 ging de primaire cast akkoord met een loonsverlaging om het loon van Rauch (speelde in vroegere afleveringen Bernadette Rostenkowski, een studente die werkte als serveerster om haar studie te betalen) en Bialik (neurowetenschapper Amy Farrah Fowler) te verhogen, die een vijfde van hun salaris verdienden.

Foto: Odyssey

Delen:

Meer nieuws

Bonden binnen OWT&C roeren zich

De besturen van de Algemene Bond Personeel Milieubeheer (ABPM), Werknemers Organisatie Luchtvaart (WOL), Bond Personeel Sluizen en Gemalen (BPSG) en de Werknemers Organisatie Openbare Werken…

Delen:

Vier vreemdelingen opgesloten

De politie van regio West heeft vorige week vrijdag tijdens een verkeerscontrole, een autobestuurder staande gehouden aan de Mr. P Chandi Shawweg. In het voertuig…

Delen:

“BEP strijkt neer in Commewijne”

De partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) heeft zich met de installatie van een kern in Makreabo gevestigd in Commewijne. Delen:

Delen:

SWM betreurt negatieve berichtgeving

Op Facebook en Whatsapp circuleert er een bericht als zou het water van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) zijn besmet. Delen:

Delen:

VHP gaat voor alle 5 zetels in Nickerie

Wageningers hebben zaterdagavond tijdens een VHP-vergadering aangegeven dat zij verandering willen en daardoor de Oranje beweging ondersteunen. Delen:

Delen:
Scroll Up