Telegraaf: 4850 kilo cocaïne zat in containers, slechts 2344,5 kilo aangegeven

Bronnen in de haven van Paramaribo die de Telegraaf regelmatig tippen over drugsvangsten melden dat er 4850 kilo cocaïne zat in de containers, maar dat er slechts 2344,5 kilo is aangegeven.

Dat schrijft het Nederlands mediabedrijf Telegraaf vandaag. Volgens de leiding van het Korps Politie Suriname zaten er 94 zakken met een totaal gewicht van 2344,5 kilo de vorige week onderschept op de Jules Sedney Haven.

De drugs waren verstopt tussen zakken rijst die bestemd waren voor export naar Europa.

Hoogstwaarschijnlijk wordt de partij drugs donderdag in het district Brokopondo verbrand.(GFC)

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up