SWM komt met mobiele klaagbak

De mobiele klaagbak is de nieuwe vernuftige manier voor het uitbreiden van de dienstverlening aan de gemeenschap, door de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM).

Met deze nieuwe dienst zal de bereikbaarheid van de dienstverlening worden verbreed en tevens de efficiëntie met betrekking tot aanpak van eventuele klachten worden vergroot. Gail Eijk, Public Relations Spokesperson van de SWM, belicht deze nieuwe dienst aan het Nationaal Informatie Instituut (NII).

Het telefonisch doorgeven van klachten via de storingslijn van de SWM, verloopt niet altijd van een leien dakje. Men is daarom vaak genoeg genoodzaakt persoonlijk klachten op het hoofdkantoor van de SWM door te geven.

“De directeur van de SWM, Marlon Oosterling, heeft besloten dit makkelijker te maken. Hij heeft twee auto’s aangeschaft, die dienst zullen doen als mobiele klaagbak. De voertuigen zullen duidelijk herkenbaar zijn voor de gemeenschap”.

De bedoeling is dat de burgerij deze auto’s altijd kan stoppen om klachten door te geven, die betrekking hebben op de dienstverlening van de SWM. Via een speciaal daarvoor vrijgemaakte telefoonlijn, wordt door de bestuurder de klachten gelijk doorgegeven en indien mogelijk ook gelijk aangepakt.

De SWM zal door de inzet van de mobiele Klaagbak eventueel ongerief van de gemeenschap tot het minimum beperken. Een van de voertuigen zal bestuurd worden door Gail Eijk en zoals zij het zegt; “Wij komen overal, wij gaan overal”.

Delen:

Meer nieuws

Politie pakt overlastbezorgende sekswerkers aan

De politie van regio Paramaribo heeft zaterdagnacht opgetreden tegen commerciële sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat) en de…

Delen:

Suriname en Ghana intensiveren band

Minister Yldiz Pollack – Beighle heeft in Ghana vier Memoranda of Understanding (MoU’s) met de regering van dit land ondertekend. Delen:

Delen:

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:
Scroll Up