SWM komt met mobiele klaagbak

De mobiele klaagbak is de nieuwe vernuftige manier voor het uitbreiden van de dienstverlening aan de gemeenschap, door de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM).

Met deze nieuwe dienst zal de bereikbaarheid van de dienstverlening worden verbreed en tevens de efficiëntie met betrekking tot aanpak van eventuele klachten worden vergroot. Gail Eijk, Public Relations Spokesperson van de SWM, belicht deze nieuwe dienst aan het Nationaal Informatie Instituut (NII).

Het telefonisch doorgeven van klachten via de storingslijn van de SWM, verloopt niet altijd van een leien dakje. Men is daarom vaak genoeg genoodzaakt persoonlijk klachten op het hoofdkantoor van de SWM door te geven.

“De directeur van de SWM, Marlon Oosterling, heeft besloten dit makkelijker te maken. Hij heeft twee auto’s aangeschaft, die dienst zullen doen als mobiele klaagbak. De voertuigen zullen duidelijk herkenbaar zijn voor de gemeenschap”.

De bedoeling is dat de burgerij deze auto’s altijd kan stoppen om klachten door te geven, die betrekking hebben op de dienstverlening van de SWM. Via een speciaal daarvoor vrijgemaakte telefoonlijn, wordt door de bestuurder de klachten gelijk doorgegeven en indien mogelijk ook gelijk aangepakt.

De SWM zal door de inzet van de mobiele Klaagbak eventueel ongerief van de gemeenschap tot het minimum beperken. Een van de voertuigen zal bestuurd worden door Gail Eijk en zoals zij het zegt; “Wij komen overal, wij gaan overal”.

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up