SVZ organiseert vandaag Mini Health Fair

Het Sint Vincentius Ziekenhuis (SVZ) organiseert vandaag in samenwerking met de ambassade van Brazilië in Paramaribo, de Braziliaanse Citizens Council (CCBSUR), het Malaria programma (TropClinic), Assuria Verzekeringen en andere partners een Mini Health Fair.

Deze Mini Health Fair wordt op de hoek van de Mozartstraat en de Anamoestraat gehouden.

Het doel van deze Fair is, om de samenleving in het bijzonder de Braziliaanse gemeenschap te informeren en tegelijkertijd bewust te maken wat het belang is van een gezonde levensstijl.

Bovendien zullen er health screenings gedaan worden tegen een gereduceerd tarief, waaronder: Bloeddrukmeting, Glucosemeting, Body Mass Index (BMI), Saturatie meting en ECG’s.

Het Malaria programma (TropClinic) levert ter bestrijding van HIV/AIDS en Malaria ook haar bijdrage in de vorm van gratis testen, counseling en behandelingen.

Voor het SVZ is het verbeteren van de levenskwaliteit en een patiëntgerichte zorg in Suriname van essentieel belang en levert hierbij haar bijdrage door langer dan 100 jaar duurzame, efficiënte en cliëntgerichte zorg aan te bieden.

Delen:

Meer nieuws

Behandeling nieuwe minimumloonwet begonnen

De behandeling van de nieuwe wetgeving over het minimumloon, de Wet Minimumloon, is begonnen in De Nationale Assemblee (DNA) tijdens een openbare commissievergadering. Delen:

Delen:

Bezoeker wordt arrestant

De politie van Geyersvlijt heeft vorige week vrijdag de 32-jarige Gillian L. opgesloten overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Delen:

Delen:

Investsur informeert directie en staf LVV

De directie en staf van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) zijn geïnformeerd geworden over het Instituut ter Bevordering van Investeringen in Suriname…

Delen:

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:
Scroll Up