Suriname goed vertegenwoordigd op halve marathon Sint Laurent

Carolien Marlet uit Suriname ging zondag als 2e dame in het algemeen klassement over de finish tijdens de halve marathon in Sint Laurent.

Suriname werd goed vertegenwoordigd door 15 renners. De wederom goede organisatie van het evenement lag ook dit jaar in handen van atletiekvereniging ASL Maroni.

De start was om 6.30 ‘s morgens en het parcours was verdeeld in 2 rondes, een van 9 km en een van 12 km. De eerste loper, Jean-Winston Sterlin uit Frans-Guyana, kwam na 1h18m02s over de eindstreep.

Namens het gemeentehuis van Saint Laurent du Maroni sprak Catherine Prosper, die ook apart, de Surinaamse atleten bedankte voor hun bezoek.

Overige uitslagen van de Surinaamse atleten:

Dames

Ayla Emmink 1h51m51s
Myrthel Steglich 2h05m33s
Tanya Frijmersum 2h14m20s (3e plaats categorie Dames V2)
Debbie France 2h23m18s (1e plaats categorie Dames V3)
Shirley Heath 2h42m31s
Claudette de Bruin 2h52s46s
Letitia Hubard 2h54m08s
Lygia Rommy 3h11m10s (2e plaats categorie Dames V3)

Heren

Juan Pigot 1h30m52s (3e plaats categorie Heren V1)
Valdano Samson 1h36m24s
Niels Stryf 1h46m17s
Jasper Feyen 2h04m46s
Jean Hugh Fillacier 2h13m47s

Delen:

Meer nieuws

PL-chauffeur in hechtenis genomen

De politie van Latour heeft tijdens surveillance de 37-jarige lijnbuschauffeur N.J., die de route Paramaribo – Lelydorp onderhoudt, tot stoppen gesommeerd. Delen:

Delen:

Buza- minister Marokko in Suriname

Nasser Bourita, de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking van Marokko heeft een officieel bezoek gebracht aan Suriname. Delen:

Delen:

Productie slordige tahoeproducent stopgezet

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de productie-activiteiten van een tahoeproducent stopgezet. Delen:

Delen:

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:
Scroll Up