Suriname eindigt op 2e plaats tijdens Concacaf U20 Championship

Suriname verliest van USA en eindigt op de 2e plaats in groep A tijdens het Concacaf U20 Championship. Kleine Natio heeft gisteravond zijn meerdere moeten erkennen tegen USA. De nummer 1 van de Concacaf U20 ranglijst nam deze wedstrijd zeer serieus en startte met maar liefs 10 prof spelers in de basis 11.

Het verschil tussen onze jongens en de gelouterde profs was zichtbaar, maar ondanks dat hebben onze jongens gestreden voor wat ze waard zijn. Het is een leerzame toernooi geweest en het talent wat er in Suriname rondloopt heeft zich op een grote podium kunnen etaleren, laat de SVB weten.

De ruststand was 4-0 en na rust kreeg Natio iets meer grip op het spel van USA, maar kon toch niet voorkomen dat er nog 3 tegendoelpunten geïncasseerd moesten worden.

“Met opgeheven hoofd verlaten we dit toernooi. Suriname U20 heeft de afgelopen 9 dagen heel voetbal minded Suriname bezig gehouden. We zijn trots op onze jongens Zoals captain Alvaro Verweij tegen de pers gemeld heeft gaan we naar huis met een ervaring rijker. We gaan hard en meer trainen en komen sterker terug. The future looks bright”.(GFC)

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up