Surinaamse worsteldelegatie naar Caribbean Super Week op Barbados

Een delegatie van de Surinaamse Worstel Federatie (SWF) vertoeft momenteel op Barbados om mee te doen aan de Caribbean Super Week.

Dit is een project dat uitgevoerd wordt door de Barbados Wrestling Association (BWA) samen met United World Wrestling Americas (UWWA).

Het doel van dit project is om onder andere de Caribische landen te onderrichten met worstelskills op coaching en referee gebied, beachwrestling te promoten en bonden organisatorisch sterker te maken. “Educatie” is de rode draad van de ze week, waaraan naast Barbados en Suriname ook Guyana, Bahamas en Jamaica meedoen.

De SWF wordt vertegenwoordigd door 4 personen. Eis van de organisatie was dat 1 van deze personen een vrouw moest zijn. De SWF heeft gekozen om Ralitsa Nijman van WV Meerzorg als atleet af te vaardigen.

Als coach is meegereisd Vinod Kewal, terwijl als referee is afgevaardigd Parwesh Bhaggoe. Michel Nathoe is als delegatieleider afgereisd.

Het wordt een intensieve week met veel theorie en praktijk. De UWW-instructeurs zullen de lessen verzorgen. Speciaal voor deze week is UWWA-president Fransisco Lee Lopez in Barbados.

Verder nog UWW-development officer van de Americas, Yuri Mayer, alsook de UWW-development manager Lei Liang. Elke dag starten de theorie- en praktijklessen in de zaal van de University of West Indies (UWI).

De Surinaamse delegatie keert maandagavond terug.

Foto: De Surinaamse delegatie samen met UWWA-president Fransisco Lee Lopez op de openingsdag

Delen:

Meer nieuws

Chotkan wil integrale aanpak infrastructuur

De technische afdelingen van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) starten binnenkort naast de reguliere werkzaamheden, met een integrale aanpak van infrastructuur…

Delen:

Bromfietser doodgereden

De 47-jarige bromfietser, Guillano Biswane, is na een aanrijding overleden. Delen:

Delen:

Minister Elias verwelkomt 50 Cubaanse artsen

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid en zijn collega van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, hebben samen met de ambassadeur van Cuba, Manuel Javier…

Delen:

Algemene richtlijnen voor halalvoedsel vastgesteld

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) heeft als verantwoordelijke voor standaarden in Suriname met trots de Nationale Standaard “Algemene Richtlijnen voor Halalvoedsel” afgekondigd op 18 juni….

Delen:

CBB onderzoekt onbestelde oproepingskaarten

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) verricht landelijk veldonderzoek naar het juiste adres van burgers die hun oproepingskaarten niet in ontvangst hebben genomen, bij de…

Delen:

Man door het lint in vliegtuig

Turkish Airlines-passagiers op een vlucht naar Sudan beleefden angstige momenten toen een man vrijdag door het lint ging en crew en reizigers aanviel. Delen:

Delen:

Hirasinghstraat wordt verbreed en geasfalteerd

Het Aannemingsbedrijf Tjongalanga Suriname is in opdracht van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OW &C) bezig met de asfalteringswerkzaamheden aan de Hirasinghstraat….

Delen:

17 personen gehuldigd door CUS en OHM

Stichting Organisatie Hindoe Media heeft zondag tijdens een Vaderdagfeest in samenwerking met de Culturele Unie Suriname in verband met de herdenking van 146 jaar Hindoestaanse…

Delen:

Dronken bestuurder rijdt fietser dood

De 63-jarige fietser, Marlene Biharie, werd vanmorgen omstreeks 04.40 uur door een dronken autobestuurder doodgereden aan de Tourtonnelaan. Delen:

Delen:

Watersleuven Uitkijkpolder gerepareerd

Medewerkers van het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij hebben de afgelopen dagen diverse zandwegen te Uitkijkpolder in het district Saramacca…

Delen:

200 betaalbare woningen voor Coronie

Tijdens de massameeting van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Coronie zondag gaf voorzitter Desi Bouterse een uiteenzetting over de woningbouwprojecten van de regering. Delen:

Delen:

Chotkan bezoekt OWT&C Coronie

De minister van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C), Vijay Chotkan, bracht afgelopen weekend een bezoek aan het personeel van de OWT&C Coronie. Delen:

Delen:
Scroll Up