Surinaamse gehuwde vrouw troggelt groot geldbedrag af van Nederlandse multimiljonair

Een 32- jarige Surinaamse vrouw heeft de afgelopen maanden middels bedrog, extreem grote bedragen in euro’s weten af te troggelen van een Nederlandse multimiljonair. Het zou gaan om een bedrag hoger dan 90.000,- euro, die de man in delen naar haar heeft verzonden.

De  vrouw kwam via een bekende dating website  voor oudere buitenlandse single multimiljonairs in contact met de rijke man. 

Volgens informatie werd het beeld door haar geschetst dat ze alleenstaand en kinderloos was en openstond voor een liefdesrelatie, eventueel gevolgd door een huwelijk.

De vrouw wekte argwaan op nadat zij steeds andere niet steekhoudende argumenten aandroeg om niet naar Nederland af te reizen voor een persoonlijke kennismaking.

De multimiljonair vroeg om die reden een zakenrelatie in Suriname om de achtergrond van de vrouw te onderzoeken. Zij blijkt al langere tijd te zijn getrouwd en is moeder van 1 kind. Volgens een relatiecounseler van richmandating.nl zijn mannen en vrouwen die contact leggen via hun datingsite zelf verantwoordelijk voor hun handelingen.

“Wij brengen de vrouwen slechts in contact met de rijke mannen en andersom. Helaas kunnen wij geen invloed uitoefenen op gedragingen van de vrouwen. Wel waarschuwen wij de mannen om alert te zijn omdat dit al heel vaak is gebeurd”, is de reactie.

 

 

Delen:

Meer nieuws

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:

Gezamenlijke verklaring regering en VMS

Op maandag 15 april heeft het vervolggesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) en de regering. Delen:

Delen:
Scroll Up