Surinaamse gehuwde vrouw troggelt groot geldbedrag af van Nederlandse multimiljonair

Een 32- jarige Surinaamse vrouw heeft de afgelopen maanden middels bedrog, extreem grote bedragen in euro’s weten af te troggelen van een Nederlandse multimiljonair. Het zou gaan om een bedrag hoger dan 90.000,- euro, die de man in delen naar haar heeft verzonden.

De  vrouw kwam via een bekende dating website  voor oudere buitenlandse single multimiljonairs in contact met de rijke man. 

Volgens informatie werd het beeld door haar geschetst dat ze alleenstaand en kinderloos was en openstond voor een liefdesrelatie, eventueel gevolgd door een huwelijk.

De vrouw wekte argwaan op nadat zij steeds andere niet steekhoudende argumenten aandroeg om niet naar Nederland af te reizen voor een persoonlijke kennismaking.

De multimiljonair vroeg om die reden een zakenrelatie in Suriname om de achtergrond van de vrouw te onderzoeken. Zij blijkt al langere tijd te zijn getrouwd en is moeder van 1 kind. Volgens een relatiecounseler van richmandating.nl zijn mannen en vrouwen die contact leggen via hun datingsite zelf verantwoordelijk voor hun handelingen.

“Wij brengen de vrouwen slechts in contact met de rijke mannen en andersom. Helaas kunnen wij geen invloed uitoefenen op gedragingen van de vrouwen. Wel waarschuwen wij de mannen om alert te zijn omdat dit al heel vaak is gebeurd”, is de reactie.

 

 

Meer nieuws

Wegstrekking Jenny-Henar wordt hersteld

Binnen het kader van de verbetering van de Oost-West ontsluitingswegen zoals opgenomen in het ontwikkelingsplan 2017-2021 heeft het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie…

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up