Studenten Imeao-1 vragen Bouva aandacht voor enkele pijnpunten

De waarnemend voorzitter van De Nationale Assemblée (DNA), Melvin Bouva, heeft eerder deze week een bezoek gebracht aan het culinary event van de Toerismestream van het Imeao-I.

Voor het vak ‘Planning en organisatie’ moesten studenten hun beste kook- en serveerkunsten tonen. Er is van de gelegenheid gebruik gemaakt om aandacht te vragen voor ICT – onderwijs.

Ook is de wens uitgesproken voor verruiming van het aantal computers en is ondersteuning gevraagd voor aanpak van defecte apparaten. De waarnemend voorzitter heeft toegezegd om deze zaken over te brengen naar de bevoegde instanties.

Een interview van studenten uit het eerste leerjaar met de heer Bouva is ook onderdeel geweest van het bezoek. Tijdens dit gesprek zijn naast persoonlijke onderwerpen ook vragen gesteld over het functioneren en de plannen van de DNA.

Na het interview is kennis gemaakt met de voorzitter van het studentenbestuur. Ook heeft directeur Jane Simons het jubileumboek van de school “De leerling maakt de meester”, overhandigd aan de waarnemend voorzitter.

Vanuit het parlement zal Bouva meer aandacht vragen voor de verdere ontwikkeling van dit instituut.

Delen:

Meer nieuws

Man door het lint in vliegtuig

Turkish Airlines-passagiers op een vlucht naar Sudan beleefden angstige momenten toen een man vrijdag door het lint ging en crew en reizigers aanviel. Delen:

Delen:

Hirasinghstraat wordt verbreed en geasfalteerd

Het Aannemingsbedrijf Tjongalanga Suriname is in opdracht van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OW &C) bezig met de asfalteringswerkzaamheden aan de Hirasinghstraat….

Delen:

17 personen gehuldigd door CUS en OHM

Stichting Organisatie Hindoe Media heeft zondag tijdens een Vaderdagfeest in samenwerking met de Culturele Unie Suriname in verband met de herdenking van 146 jaar Hindoestaanse…

Delen:

Dronken bestuurder rijdt fietser dood

De 63-jarige fietser, Marlene Biharie, werd vanmorgen omstreeks 04.40 uur door een dronken autobestuurder doodgereden aan de Tourtonnelaan. Delen:

Delen:

Watersleuven Uitkijkpolder gerepareerd

Medewerkers van het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij hebben de afgelopen dagen diverse zandwegen te Uitkijkpolder in het district Saramacca…

Delen:

200 betaalbare woningen voor Coronie

Tijdens de massameeting van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Coronie zondag gaf voorzitter Desi Bouterse een uiteenzetting over de woningbouwprojecten van de regering. Delen:

Delen:

Chotkan bezoekt OWT&C Coronie

De minister van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C), Vijay Chotkan, bracht afgelopen weekend een bezoek aan het personeel van de OWT&C Coronie. Delen:

Delen:

Ingezonden| Suriname kan nog welvarend worden

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) weet dat Suriname nog steeds rijk en welvarend kan worden, als de leidinggevenden ophouden om elk probleem als een…

Delen:

VHP’er Sanjay Jairam naar de NDP

NDP-voorzitter Desi Bouterse introduceerde de VHP’er Sanjay Jairam zaterdagavond als de nieuwe aanwinst van de partij. Delen:

Delen:

Waidoe officieel NDP’er

NDP-leider Desi Bouterse heeft het DNA-lid William Waidoe zaterdag tijdens een massameeting in Nickerie persoonlijk verwelkomd. Delen:

Delen:
Scroll Up