Struikrovers sleepten lichaam doodgeschoten Braziliaan het bos in een beroofden hem

Twee gemaskerde struikrovers die zondag het vuur openden op twee mannen op een ATV in het Goliath-gebied, sleepten het lichaam van het slachtoffer het bos in, waarna ze hem beroofden van zijn bezittingen.

De identiteit van het slachtoffer van Braziliaanse afkomst is nog niet bekend. De 28-jarige getuige L.F. , de tweede persoon op de ATV, kon vluchten.

Volgens een verklaring van L.F. verminderde het slachtoffer op een gegeven moment zijn snelheid vanwege een kuil op het bospad. Op hetzelfde moment werd er vanuit het bos geschoten op zijn metgezel die van de ATV viel op de grond.

Uit het bos kwamen toen twee gemaskerde struikrovers tevoorschijn. Een van deze criminelen had een jachtgeweer met ingekorte loop bij zich. Met de kolf van dat wapen bracht hij L.F. een slag toe op zijn hoofd. Hij viel op de grond en deed alsof hij bewusteloos was geraakt.

Vervolgens sleepten de struikrovers het lichaam van het slachtoffer het bos in. L.F. maakte gebruik van die gelegenheid om te vluchten en om hulp te zoeken.

Het slachtoffer werd geraakt in zijn borststreek. De criminelen hebben twee zaktelefoons, een halsketting, een kettingzaag, een jachtgeweer en de ATV buitgemaakt.

Hangende het onderzoek is het ontzielde lichaam van de Braziliaanse man in beslag genomen.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up