Struikrovers slaan weer toe in Brokopondo

De 45-jarige Braziliaanse vrachtwagenchauffeur J.P. werd zaterdagavond te Bewojo in Brokopondo beschoten door struikrovers.

Het slachtoffer werd in zijn bovenlichaam geraakt. Toen de politie ter plaatse arriveerde, was het slachtoffer per eigen gelegenheid overgebracht naar Paramaribo voor medische behandeling.

Uit het voorlopig onderzoek is komen vast te staan dat J.P. is beschoten vanuit het bos. De man reed alleen in zijn voertuig vanuit het goudveld richting Paramaribo, toen hij plotseling werd overvallen door drie gemaskerde en wapende criminelen.

Deze struikrovers kwamen vanuit het bos op de weg en schoten gericht op het voertuig. Het slachtoffer was niet instaat om verder te rijden, waardoor de struikrovers de kans kregen om hem te beroven van een geldbedrag in Amerikaanse dollar en een telefoon. Hierna vluchtten ze weer het bos in.

Het onderzoek in deze zaak wordt voortgezet door de recherche van Regio Midden.

Delen:

Meer nieuws

Tamarin denkt aan wederopbouw

De gemeenschap van Tamarin wil werken aan wederopbouw van het dorp. Het Directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland (DAOB) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft…

Delen:

Minister Dikan samen met granmans naar Ghana

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) is samen met Albert Aboikoni (granman Saamaka), Lesley Valentijn (granman Matawai) en John Lesina (hoofdkapitein Ndjuka) afgereisd naar…

Delen:

Bonden binnen OWT&C roeren zich

De besturen van de Algemene Bond Personeel Milieubeheer (ABPM), Werknemers Organisatie Luchtvaart (WOL), Bond Personeel Sluizen en Gemalen (BPSG) en de Werknemers Organisatie Openbare Werken…

Delen:

Vier vreemdelingen opgesloten

De politie van regio West heeft vorige week vrijdag tijdens een verkeerscontrole, een autobestuurder staande gehouden aan de Mr. P Chandi Shawweg. In het voertuig…

Delen:

“BEP strijkt neer in Commewijne”

De partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) heeft zich met de installatie van een kern in Makreabo gevestigd in Commewijne. Delen:

Delen:

SWM betreurt negatieve berichtgeving

Op Facebook en Whatsapp circuleert er een bericht als zou het water van de Surinaamsche Waterleiding Maatschappij (SWM) zijn besmet. Delen:

Delen:
Scroll Up