STREI! naar Sunny Point

Dit weekend was er een officiële kennismaking van STREI! met de gemeenschap te Sunny Point. “Er is een krutu gehouden, we hebben gesproken over diverse problemen van de bewoners en oplossingsmodellen aangedragen”, schrijft de partij.

De aanwezigen hebben ook meteen hun lidmaatschap en de integriteitscode van STREI! ondertekend. “Dit was echt een nederige en mooie ervaring”.

“De liefde, eenheid en saamhorigheid die we hebben gevoeld was real. En in de mooie woorden van Stephanie de Randamie: We onderschatten al te vaak de God die leeft in elk van ons. Hoeveel we daadwerkelijk kunnen en toch niet doen. Hoeveel impact we kunnen hebben in ons eentje en hoeveel malen groter die impact kan en zal worden als we 1 vuist vormen”.

“De keuze maken om minder te praten en meer te doen. De keuze flink van je af te bijten, te vechten voor je rechten, niet bang elkaar te wijzen op onze fouten en te werken naar verbetering. De keuze om samen te werken zodat elk probleem opgelost wordt. We onderschatten de kleine dingen die uiteindelijk the bigger picture vormen”, aldus STREI!.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up