Straten Anjoemaraproject in Albina worden gerehabiliteerd en geasfalteerd

De straten van het Anjoemaraproject in Albina worden aangepakt.

Het startsein hiertoe werd zaterdag gegeven door president Desiré Bouterse. Het staatshoofd benadrukte het belang van goede infrastructuur in de economische ontwikkeling van het land. Hij riep de aanwezigen op, gezamenlijk het land op te bouwen.

De president gaf aan dat de regering blijft werken om de noden van het volk te verlichten. Op jaarbasis worden miljarden aan subsidie verstrekt. Verder wordt er voor miljoenen geïnvesteerd in de infrastructuur over het heel land. Het blijft een van de hoofdtaken om de minder draagkrachtigen in het land te helpen.

President Bouterse is ingenomen met de kwaliteit die aannemer Tjongalanga levert. De aannemer heeft een aantal wegen in Albina en omgeving reeds aangepakt. Zo zijn de wegen te Eurowarte, Marijkedorp, Pierre Kondre en Papatam reeds geasfalteerd.

Minister Vijay Chotkan van Openbare Werken, Transport en Communicatie beschrijft het asfalteren van de weg als duurzame ontwikkeling brengen voor het gebied.

DNA-lid Grace Watamaleo riep de plaatselijke bevolking op geduld te hebben aangezien de regering hard werkt om de beloofde ontwikkeling op gang te brengen.

Districtscommissaris van Marowijne-Noordoost, Freddy Daniel is zeer ingenomen met het besluit van de regering om de wegen van het Anjoemaraproject te asfalteren. In dit project wonen er ongeveer 800 personen.

Delen:

Meer nieuws

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:
Scroll Up