Stewardessen VietAir in bikini voor nationaal voetbalteam

Stewardessen van VietAir, een Vietnamese luchtvaartmaatschappij, hebben op een zeer opmerkelijke manier het nationaal voetbalteam thuis verwelkomd: een bikinishow in het vliegtuig.

Dit terwijl het team niet eens de wedstrijd tegen Oezbekistan had gewonnen. De Vietnamezen waren in China voor het Aziatisch toernooi.

Duidelijk is te zien in een video die online is geplaatst dat vele spelers zich geen houding wisten, toen de in bikini gestoken stewardessen op en neer het gangpad gingen.

De CEO van de vliegmaatschappij heeft zich intussen verontschuldigd na de vele verontwaardigde reacties van Vietnamezen op Facebook en andere sociale mediakanalen.

“Wil je de naam van VietAir niet veranderen in ‘VietJerk’ of ‘Vietsex’ vroeg een Facebookgebruiker in een snerende post aan de CEO van VietAir.

Anderen zijn van mening dat deze stunt is uitgehaald om meer klanten aan te trekken.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:
Scroll Up