Stewardessen VietAir in bikini voor nationaal voetbalteam

Stewardessen van VietAir, een Vietnamese luchtvaartmaatschappij, hebben op een zeer opmerkelijke manier het nationaal voetbalteam thuis verwelkomd: een bikinishow in het vliegtuig.

Dit terwijl het team niet eens de wedstrijd tegen Oezbekistan had gewonnen. De Vietnamezen waren in China voor het Aziatisch toernooi.

Duidelijk is te zien in een video die online is geplaatst dat vele spelers zich geen houding wisten, toen de in bikini gestoken stewardessen op en neer het gangpad gingen.

De CEO van de vliegmaatschappij heeft zich intussen verontschuldigd na de vele verontwaardigde reacties van Vietnamezen op Facebook en andere sociale mediakanalen.

“Wil je de naam van VietAir niet veranderen in ‘VietJerk’ of ‘Vietsex’ vroeg een Facebookgebruiker in een snerende post aan de CEO van VietAir.

Anderen zijn van mening dat deze stunt is uitgehaald om meer klanten aan te trekken.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up