Start project “Krin wan djari gi ding owru wan die no man”

Het ressortraadslid van Totness, Mildred Masé, is deze week van start gegaan met het project “Krin wan djari gi ding owru wan die no man”.

Zij heeft zelf het initiatief genomen om met eigen middelen terreinen van hulpbehoevenden schoon te maken. Masé zegt dat het haar taak is als ressortraadslid om op een liefdevolle manier haar bijdrage te leveren aan de Coroniaanse gemeenschap.

Op deze dag heeft zij het terrein van Huize Lunor schoon gemaakt met vrijwilligers. Dit terrein verkeerde in een zeer slechte staat. Het ligt in haar bedoeling om wekelijks een erf van een hulpbehoevende schoon te maken.

Nino Rozenblad, zorgmanager van huize Lunor en de bewoners van dit tehuis, zijn heel blij met deze daad, meldt BIC Coronie.

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up