Start 5% woningbouwfinancieringsproject Coronie

De start van het woningbouwproject aan de Jozef Schoenmanstraat in Coronie vond woensdag plaats.

De Surinaamse Postspaarbank (SPSB) zal dit project financieren. In deze gaat het om woningen die gebouwd en gefinancierd zullen worden voor SRD 150.000 tegen een rentepercentage van 5%.

Er is ook een regeling van SRD 50.000 tegen een rentepercentage van 1%. Degenen die in aanmerking kunnen komen voor deze regeling zijn mensen die hun woning niet verder kunnen afbouwen. Deze woningen worden door een aannemer met lokale krachten gebouwd.

De districtscommissaris van Coronie Remie Tarnadi is volgens het BIC zeer verheugd en dankbaar met deze nieuwe ontwikkeling. Hij feliciteert de Coroniaanse gemeenschap met deze bereikte mijlpaal.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up